Prepping Pirlouit

In het begin was het vooral ff terug gewoon worden. Nu zijn we daar al volledig over. Pirlouit is langs onder ff gecheckt door Sanne en daarna zijn we weer het strand op gevaren. 1 keer om te kuisen en 1 keer vr een extra laag antifouling. Klaar, dit kan al van de lijst.

Ik had het mezelf beloofd, voor we de pacific op gaan werkt het ankerlicht. Sanne had er niet het volste vertrouwen in, ik kan haar geen ongelijk geven, na talrijke vruchtloze pogingen de vorige jaren. Maar … HET WERKT

dscn4840

Hopelijk blijft het werken !

Een welverdiende pauze komt als geroepen, Pablo en Nacha  zijn hier een zeilschooltje aan het opstarten. Samen zeil en surfen we. Ciruela (de hond) is een echte waterrat.

Jamie zijn boot is klaar en vraagt aan ons om ff mee te varen naar zijn boei achter de hoek. Hij is zo blij dat we hem helpen dat we zijn auto 4 dagen mogen gebruiken. Dit bespaart ons, een vaart naar Puerto Montt, dure taxi ritten, een auto huren, heel veel tijd,… we zijn superblij.

De limiet vd creditkaart wordt opgezocht, (en gevonden) een echte shitload aan basisvoedsel voor de komende 8 maand. Zoals, 50kg pasta, 50kg bloem, 6kg suiker, 8flessen sterke, 40L wijn, 384pintjes, 10kg melkpoeder, 88rollen wc papier, 6kg koffie, 25kg tomaat in blik en veel, veel meer!

De afwas blijft even staan terwijl we de inkopen doen en alles proberen kwijt te geraken in de boot. dus doen we die mr ff met de kruiwagen. Sanne en Rian slagen ook d handen in elkaar om chutnys te maken, k heb daar niets op tegen.

Een gedachte over “Prepping Pirlouit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s